Keresés
Close this search box.

Hasznos információk

Méretvételezési segédlet

Hogyan mérd magad vásárlás előtt?

Mellbőség

A mellbőséget a melltartó felett, a centit a legszélesebb ponton végigvezetve a testen mérjük közvetlenül. Nem szükséges ráhagyni egyetlen centit sem.

Derékbőség

A derékbőséget pontosan mérjük, a derekunkon, itt sincs bőségráhagyás. Elsősorban a nadrágoknál vesszük figyelembe.

Csípőbőség

A csípőcsont a derekad alatti legszélesebb csont. Kétoldalt, ahol kemény csontot érzékelsz, azon a ponton kell elkezdened a mérést. Rakd a mérőszalagot az egyik oldali csípőcsontodra, majd tekerd tovább a szalagot a csípőcsontodon teljesen körbe, amíg vissza nem érsz a kiindulópontig.

Gyakran ismételt kérdések

Mit tegyek, ha rossz lett a méret?

Amennyiben nem megfelelő a rendelt termék mérete, akkor kérjük, az árut postai úton küldje vissza nekünk és mi kicseréljük Önnek! Az áru mellé szíveskedjen megadni a pontos méretet is, amire cserélni kíván (a számunkra bővebb információ érdekében a centiméterben megadott adatait is, pl,: mellbőség, derékbőség, csípőbőség). A visszaküldés költsége a Vevőt terheli, a csere termék szállítási költsége pedig az Eladót.

Országosan elérhető a  házhozszállítás?

Igen, a házhoz szállítási szolgáltatásunk országos, melyet az Express One futárszolgálattal végzünk. A házhozszállítás díja 25.000 Ft alatt egységesen 2.000 Ft, 25.000 Ft felett pedig INGYENES.

Minden termék elérhető raktárról?
Kérjük, legyen szíves elolvasni a termékleírásoknál az adott termékekre vonatkozó raktárkészlet információt. Bizonyos termékek csak a megadott színekben elérhetőek készletről, más szín választása esetében a rendelt termék bekerül a gyártási folyamatba, melynek elkészülte általában 2-3 hetet vesz igénybe.
Hol tudom jelezni, a számlával kapcsolatos kéréseimet?

Megrendeléskor a szállítási és számlázási adatoknál egyszerűen csak ki kell töltenie a számlázási adatok részt, és mi ez alapján készítjük el számláját, melyet elektronikus formában küldünk meg, az Ön által vásárláskor megadott email címre.

Milyen fizetési módok közül választhatok?
Megrendelés leadásakor az utánvétes és átutalásos fizetési módok közül tud választani. Utánvétes fizetési mód választásakor a futárszolgálatnak tudja kiegyenlíteni készpénzben a csomag ellenértékét. Átutalásos fizetési mód választásakor, emailben elektronikus számlát küldünk Önnek, mely tartalmaz minden adatot, ami az átutaláshoz szükséges. Az összeg bankszámlánkra való beérkezése után indítjuk Önnek csomagját futárszolgálattal.
Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen van. Személyes átvételre a cég székhelyén van lehetőség, a 8093 Lovasberény, Hunyadi utca 32. szám alatt, előre egyeztetett időpontban.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen van. Személyes átvételre a cég székhelyén van lehetőség, a 8093 Lovasberény, Hunyadi utca 32. szám alatt, előre egyeztetett időpontban.

Mennyi időn belül kapom meg a rendelt terméket/termékeket?

A weboldalon leadott megrendelések teljesítése általában 2-3 munkanapon belül várható.
Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyeknél a termékleírás részben szerepel, hogy nem elérhetőek raktárkészletről, ezen termékek gyártási ideje 2-3 hetet vesz igénybe.
Névhímzés választása esetén, az alap szállítási határidő meghosszabbodik 3-4 munkanappal.
Rendelésének állapotáról folyamatos tájékoztatást küldünk Önnek. Természetesen a rendelési folyamatban előfordulhatnak késések, erről minden esetben tájékoztatást nyújtunk.

ugyfelszolgalat@oviruha.hu

+36-22-456-056

+36-30-334-4010

Shopping Cart
Scroll to Top