+36 22 456 056
+36 30 334 4010

Munkanapokon 8:00-16:30-ig várjuk hívását!

 

 

 

Hogyan adjam meg a méreteimet?

Ahhoz, hogy mindig a legjobb méretű ruhát készítsük el az Ön számára, szeretnénk, ha lemérné saját méreteit. Ennek módját az alábbi linken található fényképek is mutatják.  Méretvételezési segédlet

A mellbőséget a melltartó felett, a centit a legszélesebb ponton végigvezetve a testen mérjük közvetlenül.  Nem szükséges ráhagyni egyetlen centit sem. A derékbőséget pontosan mérjük, a derekunkon, itt sincs bőségráhagyás. Elsősorban a nadrágoknál vesszük figyelembe. A csípőbőség nagyon fontos méret, ez szinte mindenhez szükséges. Mi fogunk 4 cm–t ráhagyni a méretezésnél a pontosan (alsóneműben) levett méretre. Figyeljünk oda, hogy a centit a legszélesebb ponton vezessük át. (Vigyázat! Ne csapjuk be magunkat a méretvételezésnél!)

Mit tegyek, ha rossz lett a méret?

Ha mégsem jól adta meg a méreteit, akkor kérjük, az árut postai úton küldje vissza nekünk és mi kicseréljük Önnek. Az áru mellé szíveskedjen megadni a pontos méretet is.

Összefoghat az óvoda?

Amennyiben az óvoda dolgozói egyszerűbbé szeretnék tenni vásárlásukat, javasoljuk a csoportos rendelés lehetőségének kihasználását. Ez több előnnyel is jár:

  • spórolnak a szállítási költségen (20.000 Ft felett ingyen szállítunk)
  • kevesebb lesz az adminisztráció, mivel minden egy időben és egy számlával érkezik.

Országos a házhozszállítás?

A házhozszállítás az ország egész területére érvényes. A házhozszállítás díja 20.000 Ft alatt egységesen 1.800 Ft, 20.000 Ft felett pedig INGYENES.

ÁFA-s számlát is kérhetek?

Megrendeléskor a szállítási és számlázási adatoknál egyszerűen csak ki kell töltenie a számlázási adatok részt, és mi ez alapján elkészítjük az ÁFA-s számlát.

Később is ezek a márkák lesznek?

Webáruházunk kínálatát folyamatosan bővítjük, ezért javasoljuk, hogy többször látogassa meg oldalunkat. A jól bevált márkákat megtartjuk, de sok újjal is találkozhat majd.